Головна » Блог » За межами Хогвартса: рекламні ролики, в яких знімалися герої «Гаррі Поттера»

За межами Хогвартса: рекламні ролики, в яких знімалися герої «Гаррі Поттера»

04.11.2022

Тетяна Шевченко


Серія фільмів про Гаррі Поттера стала однією із найяскравіших екранізацій «нульових» та культовим явищем у світі кінематографу для цілого покоління дітей. Після виходу першої частини кінострічки, виконавці головних ролей буквально прокинулися знаменитими та зараз займають перші сходинки рейтингу найбагатших акторів Великої Британії.

Деякі з них не тільки продовжують зніматися у нових проєктах, але й були задіяні у рекламних кампаніях. Пропонуємо добірку відеороликів відомих брендів, які вирішили завоювати прихильність аудиторії, залучивши у рекламу своїх продуктів харизматичних акторів «Поттеріани».

 

Емма Вотсон 

У 2011 році Емма Вотсон стала обличчям декоративної косметики Lancome та співпрацювала із брендом протягом кількох років. Також акторка приймала участь у фотосесії Chanel.

В вересні 2022 року, акторка презентувала аромат Prada Paradoxe. За словами генерального директора Prada Beauty International, Емма Ватсон — ідеальне втілення нового жіночого парфюму, а її акторська майстерність та активна діяльність точно здатні викликати емоції у молодого покоління, яке потребує справжності. Сама Вотсон відмітила, що їй дуже імпонує концепція бренду, яка виходить за межі традиційних стандартів краси та робить виклик умовностям.

До речі, Емма Ватсон виступила режисером рекламного кліпу Prada Paradoxe.

 

Том Фелтон

Декілька років тому Фелтон знімався для каналу відомого британського журналу British GQ про чоловічу моду та стиль, який часто залучає до зйомок впливових чоловіків із шоу-бізу та кіноіндустрії. 

На початку цієї осені The Dubai Mall презентував нову рекламну кампанію з Томом Фелтоном у головній ролі. Актору було запропоновано згадати витівки підступного Драко Малфоя та побешкетувати на славу в найбільшому в світі торгівельному центрі. За сценарієм, залишившись наодинці в молі, актор швидко знаходить як скоротати час. Фелтон ганяє на баггі, грає в гольф та хитрує із охоронцями.

 

Руперт Грінт 

Близько 10 років тому, виконавець ролі рудого чарівника Рона, взяв участь у молочній рекламній кампанії Make Mine Milk від британської торгової асоціаціі Dairy UK, спрямованої на заохочення вживання здорового напою. 

На пропозицію участі в «молочному» челленджі Грінт погодився без вагань. Він, як і його кіногерой, із багатодітної сім’ї. Батьки майбутнього актора ретельно слідкували за «правильним» раціоном своїх дітей для зміцнення організму. Кінозірка регулярно снідає пластівцями з молоком та полюбляє молочний капучіно. В рекламі Make Mine Milk прийняли участь й інші відомі селебріті, наприклад Райан Рейнольдс та Джастін Бібер. 

За словами креативного директору Make Mine Milk, в основі ідеї залучення відомих особистостей до рекламної кампанії популяризація молока серед підлітків, які є їх шанувальниками»

Також, у 2012 році Руперт Грінт підтримав ініціативу туристичного сайту VisitEngland із закликом подорожувати містами Великої Британії, не виїжджаючи на різдвяні свята за кордон. На зйомки відеоролику також були запрошені інші британські зірки Стівен Фрай, Джулі Волтерс та Мішель Докері.

 

Гелена Бонем Картер 

Головна злодійка «Поттеріани», акторка Гелена Бонем Картер, знімалась для декількох британських брендів у зовсім інших амплуа. В 2021 році Картер співпрацювала з британським ритейлером меблів Sofology. 

Рекламна кампанія «Втіль уяву у життя» пропонує глядачам разом із зіркою пофантазувати, як можна використати меблі та аксесуари для створення «чарівної» домашньої атмосфери. Чи варто казати, що ексцентрична Гелена Бонем Картер, відома своїми яскравими образами, точно має нестандартний підхід до облаштування оселі?!

 

Метью Льюїс

Минулого року, на честь 20-річчя колекції LEGO Harry Potter, данська компанія випустила тематичний відеоролик, в якому запропонувала всім поціновувачам «Поттеріани» відтворити 20 сцен з фільмів про Гаррі Поттера. В 4-хвилинній презентації, Метью Льюїс, відомий за роллю Невіла Лонгботтома, не тільки робить огляд конструктора, але й розповідає про найяскравіші спогади та улюблені сцени кінострічки.

 

Роббі Колтрейн 

На жаль, минулого тижня пішов з життя Роббі Колтрейн. Для мільйонів він добрий здоровань Хагрід. Насправді ж, зніматися на ТВ Колтрейн розпочав ще в 1980-х роках. До виходу кіносаги про хлопця-чарівника, він головним персонажем серії кумедних рекламних роликів для пральних засобів Persil. 

Рішення Persil залучити актора до реклами подібного формату обґрунтувати легко: на початку своєї кінокар’єри Колтрейн знімався у британському комедійному серіалі, а також  у гумористичних скетчах та шоу.

 

 

 

Хочете працювати з нами й отримувати максимальний результат від інтернет-реклами та просування?

Останні матеріали рубрики

Оператори пошуку Google та способи їх використання в роботі...

Для ефективнішого пошуку інформації існують спеціальні команди, які дозволяють виокремити потрібні дані, конкретизувати або...

Google завершив оновлення політики щодо спаму за березень 2024

Google завершив оновлення політики щодо спаму 20 березня 2024 року. Про це стало відомо на сторінці Google Search Status Dashboard Основне оновлення — Core...

Лінкбілдинг: що це таке та навіщо потрібно вашому сайту?

Для того, щоб сайт отримав топову позицію при ранжуванні на сторінці видачі результатів Google (SERP), SEO-спеціалісти вдаються до різних...

Як підприємствам з України досягти успіху на польському ринку: маркетингові поради

Як підприємствам з України досягти успіху на польському...

Проаналізувавши отриманий завдяки Програмі досвід, було сформульовано практичні поради для підприємців, які планують працювати на...

Підпишіться на нашу розсилку
Будьте в курсі останніх новин та спецпропозицій
Підписка на розсилку в Telegram
Залишились питання?
Наші експерти готові відповісти на них

 

Зв’яжіться за вказаним нижче телефоном з нашим менеджером або скористайтеся послугою «Зателефонуйте мені». Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

Виконують всі задачі, досягаючи кращих КРІ
Рекомендую Webpromo як надійних партнерів
Кратно зросли показники приросту органічного трафіку
Серед багатьох ми обрали Webpromo
Кожен в команді— майстер своєї справи
Ціную Webpromo за гнучкість
Команда Webpromo - це продовження нашого відділу маркетингу
Спокійний за просування своїх проєктів в інтернеті

Ми використовуємо cookie-файли для надання найбільш актуальної інформації.

Продовжуючи використовувати сайт, Ви погоджуєтесь з використанням файлів cookie.

Політика конфіденційності