Головна » Блог » Doodle ігри від Google. ТОП-15 найпопулярніших інтерактивних ігор для легкого проведення часу

Doodle ігри від Google. ТОП-15 найпопулярніших інтерактивних ігор для легкого проведення часу

15.03.2023

Оля Сомова


Гейміфікація доводить свою ефективність. Багато сайтів впроваджують різні інтерактиви для того, щоб залучити клієнта та почати взаємодію з ним.

Google запропонував власний спосіб «розвантаження мозку», зокрема Doodle ігри, які є сьогодні популярними серед користувачів усього світу. Про них і говоримо в статті. Що гугл дудл ігри, які найвідоміші з них стали культовими та надовго запам’яталися? 

Doodle ігри від Google



 

Що таке дудл ігри від Google?

Перший дудл було створено ще у 1998 році. Такий креативний підхід так сподобався користувачам, що це стало доброю традицією. З того часу щодня користувачі найбільшої пошукової системи можуть спостерігати анімаційні зображення, модифіковані логотипи Google, а також міні ігри дудл як розважальні елементи.

Google створює дудл ігри під визначні дати або тенденції в інтернеті, зокрема міжнародні свята, спортивні події, день народження знаменитостей, історичні події або свята та дати, присвячені конкретній країні. 

Дудл гра доступна в онлайн форматі. Для цього треба перейти на сторінку та вибрати відповідну. Або завантажити ігру дудл для використання в офлайн режимі.

 

ТОП-15 Google Doodle ігри

Ми зібрали добірку найпопулярніших дудл ігор від Google, які увійшли в наш ТОП-15 та надовго запам’яталися користувачам.

Doodle Champion Island Games

Doodle ігри від Google

Герої ігри дудл потрапляють у справжній квест, наповнений спортивними змаганнями з легендарними суперниками. Дудл був випущений на честь Олімпіади в Токіо у 2021 році. Гравець у ролі ніндзя-кота має перемогти суперників у різних видах спорту.

Halloween 2016 

Doodle ігри від Google

Щороку Google запускає святкові ігри дудл до Хеллоуину. У цьому інтерактиві головним персонажем виступає кіт Момо, який за допомогою чарівної палички рятує школу магії від привидів і духів. Гра дудл захоплює оригінальними візуальними ефектами у вигляді блискавки. Гравець проходить кілька рівнів, які ускладнюються.

Halloween 2018

Doodle ігри від Google

Ще одна культова дудл гра, пов’язана з містикою до Дня всіх Святих. Привиди об’єднуються та змагаються за те, щоб зібрати найбільше блукаючого вогню духів до того, як місяць зникне. Міні ігри дудл Хеллоуїн збирають дві команди суперників під назвою «Зелені» та «Фіолетові» в режимі реального часу. 

50-та річниця програмування для дітей

Doodle ігри від Google

Гра Google Doodle представлена до дня 50-річчя відтоді, як у світі вперше були представлені мови програмування для дітей. Інтерактив передбачає просте програмування головного героя зайчика, який виконує вказані дії. Цікава та невимушена гра для обідньої перерви. 



День Святого Валентина 2017

Doodle ігри від Google

Міні гра дудл, де головними персонажами виступають панголіни. Це єдині у світі лускаті ссавці. На жаль, панголіни є найбільшими жертвами торгівлі у світі. Тому мета ігри дудл гугл не просто розважитися, а привернути увагу до проблеми вимирання ящерів.

Загалом це проста дудл гра, оформлена у романтичній атмосфері, а головний герой має знайти своє кохання за допомогою завдань різного рівня складності.

День Землі 2020

Doodle ігри від Google

Doodle гра, яка також присвячена громадській проблемі. Цього разу Google наголошує на тому, наскільки людству важливо захищати популяцію бджіл. Тому головним персонажем виступає бджілка, а користувач має допомогти їй збирати пилок з квітів. В процесі міні ігри ви дізнаєтесь багато фактів та інформації про бджіл.  

245 років від дня народження Людвіга ван Бетховена

Doodle ігри від Google

Точної дати, коли народився Бетховен ніхто не знає. Проте 17 грудня 2015 року виповнилося 245 років з дня його хрещення. На честь цього дня Google створив дудл гру, де гравець допомагає персонажу у особі Людвіга Бетховена дістатися концертного залу. Гравець має виконувати прості завдання на знання класичної музики відомого композитора. Дудл ігри гугл з цікавими візуальними ефектами створює веселий настрій та легкість. 

Вшанування Йоганна Себастьяна Баха 2019

Doodle ігри від Google

Крім Бетховена Google також відмітив ще одного відомого композитора. Гра дудл відрізняється від попередньої тим, що тут використовується штучний інтелект. Користувач за допомогою нот створює музику. Після натискання кнопки «Обробка» Doodle використовує машинне навчання, щоб гармонізувати спеціальну мелодію з фірмовим музичним стилем Баха. 



100 років від дня народження Алана Тюрінга

Doodle ігри від Google

Дудл ігри гугл для прихильників головоломок. Алан Тюрінг це видатний англійський математик, логік, криптограф, який суттєво вплинув на розвиток інформатики. До появи комп’ютерів він винайшов тип теоретичної машини Тьюрінга, яка формалізувала, що означає обчислювати число. Розроблена міні гра дудл до 100-річчя Алана показує машину в реальному часі з дванадцятьма інтерактивними головоломками програмування.

155 років кур’єрській службі Pony Express

Doodle ігри від Google

Ідея міні ігри дудл полягала в тому, щоб розповісти більше про історію компанії Pony Express і покласти процес в інтерактив. 

Концепція ігри дудл гугл досить проста потрібно збирати листи, виступаючи вершником поштової служби. На шляху трапляються перешкоди, які потрібно подолати та зібрати 100 листів. 

44 роки з дня зародження хіп-хопу 2017

Doodle ігри від Google

Цікава міні гра дудл, де потрібно створювати мелодії у стилі хіп-хоп. Вперше музичний напрямок зародився у 1973 році. 

Google відзначив 44-ту річницю цього дня, створивши перший дудл із власним логотипом від відомого художника графіті Сея Адамса, інтерактивні вертушки, на яких користувачі можуть мікшувати семпли з легендарних треків.

День гри Loteria

Doodle ігри від Google

Інтерактивна міні гра Doodle, присвячена традиційній мексиканській картковій грі Loteria. У 2019 році Google створив дудл ігру до 106 річниці Loteria. Правила схожі з грою лото, але замість цифр користувачі збирають барвисті картки  та боби. Ігра дудл розрахована на багато гравців, які можуть приєднуватися з різних куточків світу в онлайн-режимі.



Чемпіонат світу з крикету серед жінок 2017

Doodle ігри від Google

Весела анімаційна дудл ігри з головними героями у виді комах та равликів. Все, що потрібно робити, це влучно відбирати м’яч. 

День садових гномів 2018

Doodle ігри від Google

Інтерактивна гра дудл розповідає про створення гномів. Гравець залучає групу гномів, щоб прикрасити власний сад. Концепція міні ігри дудл полягає в тому, що потрібно запустити глиняних гномів у найвіддаленіші куточки саду за допомогою катапульти. Чим далі подорожує гном, тим більше квітів ви посадите.

30 років відеогрі PAC-MAN 2010

Doodle ігри від Google

Одна із найстаріших та найпопулярніших дудл ігри Google. У 30-й день народження PAC-MAN Google запустив ігру дудл, яка відносить нас спогадами у минуле, коли всі фанатіли від 8-бітних ігор на приставках. Такі міні ігри дудл для ностальгії та легкого проведення часу.

 

Висновок 

Google це не тільки про пошук корисної інформації, а й можливість весело провести час за грою у дудл. Глобальний пошуковик дивує своїх користувачів, щорічно випускаючи нові оригінальні міні ігри дудл з веселими анімаціями та цікавими сюжетами. Тому рекомендуємо відволіктися та хоч раз спробувати одну з Doodle ігор від Google. Впевнені, що вам сподобається😉

Хочете працювати з нами й отримувати максимальний результат від інтернет-реклами та просування?

Останні матеріали рубрики

Що таке SEO-копірайтинг і як він допомагає у просуванні...

SEO — це завжди про комплексну роботу, використання різних інструментів для досягнення найкращих результатів у просуванні...

Оператори пошуку Google та способи їх використання в роботі...

Для ефективнішого пошуку інформації існують спеціальні команди, які дозволяють виокремити потрібні дані, конкретизувати або...

Google завершив оновлення політики щодо спаму за березень 2024

Google завершив оновлення політики щодо спаму 20 березня 2024 року. Про це стало відомо на сторінці Google Search Status Dashboard Основне оновлення — Core...

Лінкбілдинг: що це таке та навіщо потрібно вашому сайту?

Для того, щоб сайт отримав топову позицію при ранжуванні на сторінці видачі результатів Google (SERP), SEO-спеціалісти вдаються до різних...

Підпишіться на нашу розсилку
Будьте в курсі останніх новин та спецпропозицій
Підписка на розсилку в Telegram
Залишились питання?
Наші експерти готові відповісти на них

 

Зв’яжіться за вказаним нижче телефоном з нашим менеджером або скористайтеся послугою «Зателефонуйте мені». Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

Виконують всі задачі, досягаючи кращих КРІ
Рекомендую Webpromo як надійних партнерів
Кратно зросли показники приросту органічного трафіку
Серед багатьох ми обрали Webpromo
Кожен в команді— майстер своєї справи
Ціную Webpromo за гнучкість
Команда Webpromo - це продовження нашого відділу маркетингу
Спокійний за просування своїх проєктів в інтернеті

Ми використовуємо cookie-файли для надання найбільш актуальної інформації.

Продовжуючи використовувати сайт, Ви погоджуєтесь з використанням файлів cookie.

Політика конфіденційності