Головна » Блог » 15 дієвих способів знайти будь-яку адресу електронної пошти

15 дієвих способів знайти будь-яку адресу електронної пошти

18.10.2022

Редакція: Катя Лифиренко. Автор: Катерина Ліфиренко


Часто маркетологам необхідно дізнатися електронну адресу потенційних партнерів або клієнтів, щоб надіслати свою пропозицію і співпрацювати в майбутньому. Якщо ви знаєте ім’я людини, ви зможете знайти і її електронну пошту, але важливо знати, де шукати. У цій статті ми розповімо, як дізнатися адресу електронної пошти, використовуючи платні та безкоштовні інструменти.

Зміст:

  1. Використовуйте сервіси для пошуку електронної пошти
  2. Ведіть “@domainname.com” на DuckDuckGo
  3. Як дізнатися адресу електронної пошти через Google?
  4. Як дізнатися адресу електронної пошти за допомогою Facebook?
  5. Як дізнатися адресу електронної пошти за ім’ям та прізвищем?
  6. Як дізнатися адресу електронної пошти за допомогою LinkedIn?
  7. Запитайте через спільну адресу електронної пошти або форму зворотного зв’язку на сайті
  8. Підпишіться на розсилку, щоб дізнатися адресу електронної пошти
  9. Перевірте сторінки контактів та «про нас»
  10. Перевірте сторінки авторів
  11. Виконайте пошук у WHOIS
  12. Використовуйте парсер, щоб знайти адресу електронної пошти
  13. Як дізнатися адресу електронної пошти за номером телефону?
  14. Як дізнатися адресу електронної пошти, якщо жоден спосіб не допоміг?
  15. Як дізнатися, кому належить електронна пошта?
  16. Висновки

Как узнать адрес электронной почты?



 

1. Використовуйте сервіси для пошуку електронної пошти

Один із найпростіших і найзручніших способів знайти потрібну адресу — скористатися сервісами пошуку e-mail адрес. Ви вводите ім’я людини або сайт, а інструмент шукає для вас відповідну адресу. Зверніть увагу, що безкоштовний пошук електронної пошти обмежений у можливостях, а платні версії можуть виявитися досить дорогими. При цьому платна підписка не гарантує, що ви отримаєте адресу, яку шукаєте.

Как узнать адрес электронной почты?

Джерело: findthatlead.com

 

Кілька інструментів для пошуку електронної пошти:

  • Find That Email — доступно 50 безкоштовних пошуків на місяць. Платна підписка від 29 доларів на місяць;
  • Finder Expert — ви можете використовувати 300 безкоштовних пошуків на місяць. Платна підписка від 39 доларів;
  • Snov.io — 50 безкоштовних пошуків на місяць. Платна підписка від 29 доларів;
  • Voila Norbert — доступно 50 безкоштовних пошуків на місяць. Платна підписка від 49 доларів;
  • Email Finder — безкоштовна пробна версія на 50 пошуків на місяць. Платна підписка від 49 доларів на місяць;
  • FindThatLead — 50 безкоштовних пошуків на місяць. Платна підписка від 49 доларів;
  • eMail-Prospector Pro — безкоштовна пробна версія на 50 пошуків. Платні акаунти від 1195 доларів на рік, обмеження до 4000 пошуків;
  • FindEmails.com — 50 безкоштовних пошуків. Платні акаунти від 19 доларів на місяць.

Якщо у вас обмежений бюджет, ви можете використовувати безкоштовні інструменти:

  • Clearbit Connect — розширення для Gmail і Outlook, що допоможе знайти електронну пошту людини з різних джерел і власної бази даних.
  • GetProspect — розширення для Chrome, яке дає змогу знаходити адресу за ім’ям та доменом.
  • RocketReach — агрегатор для пошуку контактів, що допоможе швидко дізнатися й адресу електронки.

 

2. Введіть “@domainname.com” на DuckDuckGo

Використовувати альтернативну пошукову систему — ефективний спосіб знайти e-mail-адресу. Виконайте пошук “@domainname.com” у точній відповідності для пошуковика DuckDuckGo. Система видасть результати всіх загальнодоступних адрес, пов’язаних із доменом. Також ви можете додати ім’я цільового контакту в пошук, якщо шукаєте когось конкретного. Цей спосіб не спрацює в Google і Bing.

Как узнать адрес электронной почты?

 

3. Як дізнатися адресу електронної пошти через Google?

Цей шлях дуже банальний і простий. Ви можете знайти адресу точно так само, як би ви шукали будь-яку іншу інформацію в Google. Просто введіть ім’я потрібної людини, потім «адреса електронної пошти» або «контакти» і натисніть пошук. 

 

4. Як дізнатися адресу електронної пошти за допомогою Facebook?

Facebook — це ще одне місце, де часто вказують свої e-mail-ящики. Якщо ви знайдете людину на Facebook, може пощастити, і ви виявите, що вона вказала e-mail або іншу контактну інформацію прямо у своєму профілі. Ось як це перевірити.

На комп’ютері натисніть вкладку «Про програму» у верхній частині профілю, потім натисніть «Контакти та основна інформація».

На телефоні або планшеті перейдіть у «Переглянути інформацію про» і прокрутіть до розділу «Контактна інформація».

Якщо у людини є сторінка Facebook для бізнесу або організації, перевірте і там. Іноді e-mail додають у профілі в Twitter, Instagram або інші соціальні мережі.



 

5. Як дізнатися адресу електронної пошти на ім’я та прізвище?

Якщо ви знаєте повне ім’я людини і місце її роботи, можна провести пошук електронної пошти за прізвищем. Спробуйте знайти загальнодоступну адресу співробітника тієї ж компанії, а потім введіть ім’я людини, яку ви шукаєте. Наприклад, имяфамилия@компания.com або имя.фамилия@компания.com. 

Ще кілька інших поєднань:

  • first_last@company.com
  • firstinitialLast@company.com 
  • last@company.com

У багатьох людей є адреси електронної пошти @gmail.com, тому ви можете використовувати ту саму логіку — просто замініть домен їхньої компанії на @gmail.com. Виконайте пошук в інтернеті електронної пошти, яку ви придумали. Це може допомогти вам визначити, чи є адреса коректною, перш ніж ви надішлете лист. Пошуковик видасть посилання на соціальні мережі, у цьому разі ви знатимете, що ваша адреса правильна.

6. Як дізнатися адресу електронної пошти за допомогою LinkedIn?

LinkedIn дозволяє експортувати контакти. Якщо ви пов’язані з потенційним клієнтом у цій соцмережі, то можете отримати і його електронну адресу.

Як експортувати контакти LinkedIn?

Крок 1. Натисніть «Я» у правому верхньому кутку головної сторінки LinkedIn, потім у списку, що розкривається, перейдіть у «Налаштування та конфіденційність» 

Крок 2. Натисніть на вкладку «Конфіденційність» і спустіться вниз до розділу «Отримання копії ваших даних» (у розділі «Як LinkedIn використовує ваші дані»).

Крок 3. Увімкніть галочку «З’єднання» і натисніть «Запросити архів».

Ви отримуєте лист зі зручною таблицею всіх e-mail-ящиків ваших контактів. Цією функцією не варто зловживати, щоб LinkedIn не відключив ваш акаунт.

7. Запитайте через спільну адресу електронної пошти або форму зворотного зв’язку на сайті

Як дізнатися адресу поштової скриньки, якщо у вас є тільки сайт? Буває так, що ви не знаєте ні прізвища цільового контакту, ні його соцмереж. Але якщо у вас є сайт компанії, то і шанс з’ясувати електронну адресу є. На більшості сайтів є форма зворотного зв’язку або вказано email для загальних запитів. Швидше за все вам відповість підтримка, але ви можете запитати, як зв’язатися з вашим цільовим контактом.

Як знайти будь-яку адресу електронної пошти?

 

8. Підпишіться на розсилку, щоб дізнатися адресу електронної пошти

Як дізнатися адресу електронної пошти за допомогою розсилки? Часто на сайті або в блозі є можливість новинної підписки. Підключіться до неї, щоб дізнатися e-mail. Такі листи часто надсилають з особистої адреси, але навіть якщо ви отримали розсилку з корпоративної адреси brand@ — дайте відповідь на лист, щоб поділитися враженням або поставити запитання. Це допоможе налагодити стосунки з потенційними партнерами та підвищить шанси отримати їхню особисту електронку в майбутньому. 

 

9. Перевірте сторінки контактів та «про нас»

Іноді найочевидніші рішення є найкращими. Пошук за електронною поштою може дати результат, якщо просто зазирнути на сторінки контактів, у розділі «Про нас» тощо. Перевірте нижній колонтитул або спробуйте поширені формати: site.com/

Как узнать адрес электронной почты?



 

10. Перевірте сторінки авторів

Ще один ресурс — сторінка автора в блозі або на сайті потенційного клієнта. Тут може бути багато інформації, особливо якщо використовуються теми та налаштування WordPress за замовчуванням. 

 

11. Виконайте пошук у WHOIS

Якщо у людини, яку ви шукаєте, є сайт, знайдіть її e-mail на сторінці who.is. Якщо інформація про реєстрацію домену цільового контакту є загальнодоступною, ви знайдете email власника в його контактних даних. Варто враховувати, що багато хто приховує свої дані під час реєстрації з міркувань конфіденційності, тому це не працюватиме для всіх.

Как узнать адрес электронной почты?

 

12. Використовуйте парсер, щоб знайти адресу електронної пошти

Деякі програми вміють переглядати сторінку або весь сайт у пошуках електронної поштової адреси, а потім видавати вам готовий список. Це може бути корисно, якщо email прихований за формою або у вас немає часу переглядати весь сайт. Один із прикладів такого інструменту — Email Extractor. Це розширення Google Chrome, яке запускається у вашому браузері для пошуку електронних адрес на сторінці.

Как узнать адрес электронной почты?

Джерело: Email Extractor

 

13. Як дізнатися адресу електронної пошти за номером телефону?

Щоб дізнатися e-mail за іншими контактними даними, необхідно просто їх вбити в Google або будь-який інший пошуковик. Пошук електронної пошти за номером телефону найімовірніше спочатку відобразить сайт, особистий блог або соцмережі. Далі слід використовувати всі перераховані вище методи. 

 

14. Як дізнатися адресу електронної пошти, якщо жоден спосіб не допоміг?

Якщо жоден із перерахованих вище варіантів не працює, ви можете просто написати людині в соціальних мережах і запитати її пошту. Звучить досить сміливо, але часто найбанальніший варіант — найефективніший. Якщо у вас є спільне коло знайомств, можна дізнатися email через спільних друзів. Це також допоможе ближче познайомитися з потенційним клієнтом або партнером.

 

Як дізнатися, кому належить електронна пошта?

Коли ви знайшли передбачуваний e-mail, важливо переконатися, що він належить потрібній людині. Для цього можна використовувати кілька способів. 

  • Запитайте в Google 

Використовуйте поштову адресу як основний пошуковий запит у лапках. Це дає змогу Google відфільтровувати варіанти і шукати у своїй базі даних результати, що містять точний збіг.

  • Скористайтеся Spokeo

Spokeo здійснює пошук людини за адресою електронної пошти, номером телефону. Просто введіть у рядок потрібний e-mail, щоб зрозуміти кому він належить.

Висновки:

  1. Для того щоб дізнатися адресу електронної пошти важливо знати ім’я, сайт або номер телефону людини, яку ви шукаєте.
  2. Ви можете дізнатись адресу електронної пошти за допомогою пошукових систем, соцмереж або спеціальних сервісів.
  3. Спробуйте спочатку найпростіші варіанти, наприклад, запитати у Google, а потім переходьте до складніших.

Хочете працювати з нами й отримувати максимальний результат від інтернет-реклами та просування?

Останні матеріали рубрики

Google завершив оновлення політики щодо спаму за березень 2024

Google завершив оновлення політики щодо спаму 20 березня 2024 року. Про це стало відомо на сторінці Google Search Status Dashboard Основне оновлення — Core...

Лінкбілдинг: що це таке та навіщо потрібно вашому сайту?

Для того, щоб сайт отримав топову позицію при ранжуванні на сторінці видачі результатів Google (SERP), SEO-спеціалісти вдаються до різних...

Як підприємствам з України досягти успіху на польському ринку: маркетингові поради

Як підприємствам з України досягти успіху на польському...

Проаналізувавши отриманий завдяки Програмі досвід, було сформульовано практичні поради для підприємців, які планують працювати на...

Просування інтернет-магазину: методи розкрутки з нуля

SEO-просування — одна з найважливіших залишають просування інтернет-магазину. У цьому Гайд розберемося, з яких етапів вона складається,...

Підпишіться на нашу розсилку
Будьте в курсі останніх новин та спецпропозицій
Підписка на розсилку в Telegram
Залишились питання?
Наші експерти готові відповісти на них

 

Зв’яжіться за вказаним нижче телефоном з нашим менеджером або скористайтеся послугою «Зателефонуйте мені». Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

Виконують всі задачі, досягаючи кращих КРІ
Рекомендую Webpromo як надійних партнерів
Кратно зросли показники приросту органічного трафіку
Серед багатьох ми обрали Webpromo
Кожен в команді— майстер своєї справи
Ціную Webpromo за гнучкість
Команда Webpromo - це продовження нашого відділу маркетингу
Спокійний за просування своїх проєктів в інтернеті

Ми використовуємо cookie-файли для надання найбільш актуальної інформації.

Продовжуючи використовувати сайт, Ви погоджуєтесь з використанням файлів cookie.

Політика конфіденційності