Головна » Блог » Як дивитися сторіс так, щоб про це не дізнався конкурент

Як дивитися сторіс так, щоб про це не дізнався конкурент

30.11.2022

Юрій Телець


На війні всі засоби дієві. Напевно, немає жодної людини, яка б не чула цієї фрази. Але мало хто застосовує цей принцип на практиці, зокрема, у своїй професійній сфері. Хіба у вас не було бажання стати невидимкою та дізнатися, що відбувається у конкурентів? В епоху розвитку інтернету та соцмереж зробити це стало набагато простіше, ніж здається. Наприклад, як щодо того, аби організувати анонімний перегляд сторіс конкурента?

Зміст:

  1. Сервіси для анонімного перегляду історій

1.1. Анонімний перегляд сторіс за допомогою чат-ботів

1.2. Дивимося історії інстаграм анонімно через безкоштовні онлайн-сервіси

1.3. Програми на смартфоні для анонімного перегляду сторіс

1.4. Як дивитися історії інстаграм анонімно через розширення для браузера

  1. Як анонімно переглядати історії в інстаграмі закритого акаунту

Висновок

 

Сервіси для анонімного перегляду історій

Сервісів, які допоможуть дивитися історії інстаграм анонімно, досить багато. Однак необхідно тримати руку на пульсі і стежити за їх доступністю, оскільки функціонують такі сайти недовго. Крім цього, будьте готові до того, що не завжди вдасться уникнути авторизації. Якщо ви вже засмутилися, поспішаємо заспокоїти, що попит на подібні послуги залишається вкрай високим. Тому розберемо найактуальніші для 2022 року варіанти, за допомогою яких ви зможете дивитися анонімно сторіс інстаграм як з ПК, так і з телефону.

 

Анонімний перегляд сторіс за допомогою чат-ботів

Один із найпростіших і найдоступніших способів дивитися анонімно сторіс – це скористатися чат-ботами. Їх функціонал та інтерфейс дуже прості. Для того щоб анонімно переглянути сторіс інстаграм, необхідно в пошуковому рядку бота ввести нік людини/компанії або посилання на контент, і протягом двох секунд бот надішле всі його історії або матеріал, щодо якого був зроблений запит. Якщо підпишетесь на сторіс конкурента, бот надсилатиме їх вам відразу ж після публікації в профілі.

Деякі чат-боти допоможуть не лише анонімно дивитися сторіс й навіть етери, а ще й скачувати необхідні пости, відео, рілси та записи трансляцій.

chatbot

Зазначимо, що хоч зазвичай чат-боти не передбачають реєстрації, деякі з них все ж таки вимагають авторизації у своєму профілі за допомогою введення пароля та логіну. Тому якщо наважитеся скористатися ботом, стежте за безпекою власних даних!

Крім того, уважно ознайомтеся з можливостями того чи іншого чат-бота. Найчастіше вони обмежують кількість анонімних переглядів сторіс і не можуть надати вам доступ до закритих облікових записів. Частково вирішити проблему можна за допомогою виконання додаткових дій (наприклад, запрошувати знайомих та друзів скористатися послугами чат-бота) або придбання преміум-версії/підписки.

 

Дивимося історії інстаграм анонімно через безкоштовні онлайн-сервіси

Anon IG Viewer

Anon IG Viewerце онлайн-сервіс, в якому ви можете анонімно дивитися історії або пости своїх конкурентів в інстаграм.

Anon IG Viewer

Цей безкоштовний і простий у використанні сервіс не вимагає створення облікового запису або програмного забезпечення. Просто введіть у пошуковому рядку назву потрібного вам акаунту та насолоджуйтесь анонімним переглядом сторіс.

 

Dumpor

Це функціональний онлайн-сервіс, який забезпечить можливість дивитися історії інстаграм анонімно, а також live-трансляції, профілі та інший контент популярної соцмережі. За допомогою Dumpor ви можете завантажувати з інстаграму зображення або відео, аналізувати статистику профілю, лайки та коментарі.

DUMPOR

Щоб почати анонімний перегляд сторіс у Dumpor, виконайте лише два кроки.

  1. Відкрийте веб-сайт сервісу.
  2. Впишіть в пошуковий рядок назву профілю, розташування або хештег, що вас цікавить.

За допомогою цих даних Dumpor швидко надасть контент, який відповідає вказаному запиту. Все, що вам залишиться зробити, – натиснути на сторіс, який хочете переглянути анонімно.

До речі, якщо ви – щирий любитель інстаграму, то Dumpor точно вам сподобається. Сервіс дає можливість переглядати акаунти точнісінько так, як в інстаграмі.

 

InstaStoriesViewer

InstaStoriesViewer безкоштовний сервіс для анонімного перегляду історій інстаграм з відкритих облікових записів, що не вимагає авторизації користувача в соціальній мережі.

InstaStoryViewer

Безкоштовний функціонал, представлений на платформі, дозволяє дивитися історії анонімно і не вимагає жодних додаткових дій, окрім введення ніка користувача.

 

Storiesdown

Цей сервіс надає можливість не тільки завантажувати контент з інстаграму, а й анонімно переглядати в ньому сторіс. Крім цього, ви також можете скористатися порадами вмонтованого блогу щодо ведення свого профілю.

storiesdown

Щоб організувати анонімний перегляд сторіс конкурента за допомогою Storiesdown, виконайте три простих дії.

  1. Відкрийте у браузері сайт сервісу.
  2. Введіть у пошуковій системі назву профілю.
  3. Виберіть серед останніх публікацій ту, що вас цікавить.

Із недоліків: сервіс досить часто буває перевантажений, тому «шпигунство» може зайняти у вас більше часу, ніж очікувалося.

 

Qoob Stories

Цей сервіс дозволяє вам анонімно перевіряти різні історії інстаграм, а також всю інформацію щодо профілю користувача. На відміну від багатьох інших подібних інструментів, Qoob Stories дає можливість переглядати та завантажувати як загальнодоступні, так і приватні облікові записи.

qoob

Врахуйте, що існують обмеження, залежно від того, яку версію ви використовуєте. Безкоштовна версія надасть вам лише базові можливості, а саме перегляд кількох облікових записів і обмежену кількість завантажень. Щоб використовувати більше функцій, необхідно буде оплатити послугу через один із рівнів оплати (особистий чи професійний).



 

 

Програми на смартфоні для анонімного перегляду сторіс

Бути шпигунами та анонімно переглядати сторіс конкурента за допомогою спеціальних програм можуть як власники Android, так і власники iOS. Однак уважно читайте правила використання: не забувайте, що деякі програми можуть вимагати авторизації та передачі ваших логіна і пароля.

 

StorySaver+ (Android)

storysaver

StorySaver+ стане чудовим помічником для завантаження потрібного вам інстаграм-контенту (картинки з постів, рілси, відео з IGTV), збереження live-етерів і, звичайно ж, анонімного перегляду сторіс. Для цього виконайте наведені нижче дії.

  1. Завантажте програму з офіційного магазину Google Play.
  2. Введіть у пошуковій програмі назву профілю конкурента, сторіс якого вас цікавить.
  3. Перейдіть на вкладку Story і клацніть потрібну історію.

 

Blindstory (Android + iOS)

Ця програма дозволить дивитися історії інстаграм анонімно у форматі HD, тому за візуальну якість можете не переживати. Окрім базової можливості перегляду контенту людей, на яких ви підписані, Blindstory допомагає знайти конкретний профіль, який викликав у вас інтерес.

blindstory

Важливо, що безкоштовна версія програми дуже обмежена. Тому якщо захочете використовувати більше функцій, доведеться розщедритися на преміум-підписку.

 

Story Viewer for Insta (iOS)

Щоб дивитися анонімно сторіс інстаграм на айфоні, скачайте Story Viewer for Insta. Після запуску програми в рядку пошуку введіть назву профілю, що вас цікавить.

storyviewer

За допомогою вбудованого плеєра ви зможете анонімно дивитися сторіс конкурента, а за бажання навіть завантажити їх. Приємний бонус – авторизація для використання програми не потрібна.

 

Як дивитися історії інстаграм анонімно через розширення для браузера

Якщо на вашому комп’ютері встановлений браузер Opera або Google Chrome, для анонімного перегляду сторіс конкурента скористайтеся розширенням  Stories App for Instagram. Завантажте його та закріпіть на верхній панелі інструментів. Тепер можна сміливо розпочинати «шпигунство».

storiesapp

  1. Увійдіть через браузер до свого інстаграм-акаунту.
  2. Натисніть піктограму Stories App for Instagram і відкриється нова вкладка з робочим вікном.
  3. Відкрийте розділ з історіями та насолоджуйтесь анонімним переглядом.

Після перегляду історії на сторінці буде доступна опція, яка дозволить завантажити її на свій пристрій.

 

Як анонімно переглядати історії в інстаграмі закритого акаунту

Ми розглянули сервіси та програми, які допоможуть вам дивитися історії інстаграм анонімно тільки за умови, що обліковий запис конкурента, який вас цікавить, –  публічний. Як же бути із закритим профілем?

instprofile

На жаль, програми, яка вирішила б це питання, нині немає. Але ви можете створити другий обліковий запис і за його допомогою «шпіонити» за конкурентом, надіславши йому запит у підписники. Нагадаємо: для того щоб залишитися непоміченим, під час реєстрації не вмикайте синхронізацію контактів 😉

Незважаючи на те, що вам не потрібно буде встановлювати будь-які програми та софт, варто звернути увагу, що навіть фейковий обліковий запис може бути ідентифікований, наприклад, за допомогою телефону. Крім того, якщо ваш другий профіль викликає підозри в інших користувачів, його можуть заблокувати. Тому якщо вже й вирішили завести фейкову сторінку, докладіть зусиль, щоб вона виглядала максимально правдоподібно.



 

Висновок

Існує достатня кількість сервісів і програм, які допоможуть вам анонімно переглянути сторіс в інстаграм-профілях конкурентів. Навіть якщо одні зникають – швидко з’являються нові. Навіть якщо потрібного інструменту для «шпіонажу» немає – завжди можна знайти інший спосіб для анонімного сторіс-стеження.

Але також варто пам’ятати і про ризики вжитих дій. Безкоштовні програми можуть погано працювати, вимагати через певний час оплату або оформлення підписки та набридати нав’язливою рекламою. Також пам’ятайте, що команда інстаграму відстежує роботу сторонніх сервісів, передачу їм облікових даних для входу, а також фейкові неактивні сторінки, внаслідок чого ви можете втратити свій основний профіль через блокування або нехарактерні раніше дії.

Може, ви і не «агент 007», але ми точно бажаємо вам розважливого та ефективного «шпіонажу».

Хочете працювати з нами й отримувати максимальний результат від інтернет-реклами та просування?

Останні матеріали рубрики

Оператори пошуку Google та способи їх використання в роботі...

Для ефективнішого пошуку інформації існують спеціальні команди, які дозволяють виокремити потрібні дані, конкретизувати або...

Google завершив оновлення політики щодо спаму за березень 2024

Google завершив оновлення політики щодо спаму 20 березня 2024 року. Про це стало відомо на сторінці Google Search Status Dashboard Основне оновлення — Core...

Лінкбілдинг: що це таке та навіщо потрібно вашому сайту?

Для того, щоб сайт отримав топову позицію при ранжуванні на сторінці видачі результатів Google (SERP), SEO-спеціалісти вдаються до різних...

Як підприємствам з України досягти успіху на польському ринку: маркетингові поради

Як підприємствам з України досягти успіху на польському...

Проаналізувавши отриманий завдяки Програмі досвід, було сформульовано практичні поради для підприємців, які планують працювати на...

Підпишіться на нашу розсилку
Будьте в курсі останніх новин та спецпропозицій
Підписка на розсилку в Telegram
Залишились питання?
Наші експерти готові відповісти на них

 

Зв’яжіться за вказаним нижче телефоном з нашим менеджером або скористайтеся послугою «Зателефонуйте мені». Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

Виконують всі задачі, досягаючи кращих КРІ
Рекомендую Webpromo як надійних партнерів
Кратно зросли показники приросту органічного трафіку
Серед багатьох ми обрали Webpromo
Кожен в команді— майстер своєї справи
Ціную Webpromo за гнучкість
Команда Webpromo - це продовження нашого відділу маркетингу
Спокійний за просування своїх проєктів в інтернеті

Ми використовуємо cookie-файли для надання найбільш актуальної інформації.

Продовжуючи використовувати сайт, Ви погоджуєтесь з використанням файлів cookie.

Політика конфіденційності