Головна » Блог » 11 корисних розширень для керування вкладками у Google Chrome

11 корисних розширень для керування вкладками у Google Chrome

31.10.2022

Редакція: Оля Сомова. Автор: Ольга Сомова


Величезна кількість вкладок у браузері поступово накопичується, якщо ви шукаєте статтю, фільм, будь-яку інформацію в інтернеті. Коли з’являється необхідність організувати та упорядкувати браузер, ви будете готові заплатити комусь грошей за цю роботу.

Однак Google Chrome розумний і зараз є можливість встановити додатковий плагін, який сортуватиме і «розкладе по поличках» відкриті вікна. У добірці 11 корисних розширень для керування вкладками Google Chrome.

расширения Google Chrome

 



 

ТОП-11 розширень для керування вкладками у Google Chrome

Безкоштовні розширення спрощують життя та допомагають організувати робочий простір, щоб не заплутатися та не проґавити важливу інформацію. Якщо ви звикли відкривати багато вкладок відразу, тоді ця вибірка точно для вас.

Tab Manager Plus

расширения для Google Chrome

Інструмент швидко знаходить, переміщує та впорядковує відкриті вкладки, знаходити дублікати.

Що вміє сервіс:

  • виділяти вкладки, що повторюються
  • фільтрувати вкладки за назвою та URL-адресою
  • перемикатися на знайдену вкладку та переміщати кілька виділених вкладок за допомогою кнопки Enter
  • обмежувати кількість відкритих вкладок. Диспетчер відкриє нову вкладку в новому вікні, коли буде досягнуто обмеження.
  • створювати нові вкладки та вікна
  • переміщати, видаляти вкладки між вікнами
  • закріплювати/відкріплювати вкладки
  • підтримує режим інкогніто, якщо його увімкнути

Tabli

расширения для Google Chrome

Безкоштовний менеджер вкладок для Google Chrome, що забезпечує швидке перемикання між вікнами та вкладками, а також має можливість зберігати та відновлювати вікна. Плагін повністю працює як розширення у браузері, має високий рівень конфіденційності.

Quick Tabs

расширения для Google Chrome

Браузерне розширення для керування вкладками в Google Chrome, яке дозволяє швидко переміщатися між нещодавно використаними вкладками без миші, знаходити вкладки та перемикатися між ними за потреби з мінімальним натисканням клавіші.

Tabs Outliner

расширения для Google Chrome

Сервіс працює як менеджер вкладок, сеансів та органайзер інформації. Може автоматично вмикати вбудовані інструменти. Є захист від збоїв та функція відновлення вкладок. Також можна експортувати та ділитися списком вкладок через Google Docs.



TooManyTabs

расширения для Google Chrome

Інструмент збирає відкриті вкладки в одному місці та сортує їх за URL, датою та назвою. У вікні розширення є рядок пошуку, за допомогою якого можна швидко знайти необхідну вкладку за ключовим словом. Також можна відновити вкладки у разі екстреного закриття. Сервіс відбирає неактивні вкладки та закриває їх, щоб зберегти продуктивність. За бажання їх можна повернути. Інтерфейс TooManyTabs пропонує кілька тем на вибір.

Speed Dial 2

бесплатные расширения для Google Chrome

Розширення Google Chrome організовує вкладки у окремому вікні. При переході ви побачите сайти, що часто відвідуваються, панелі швидкого доступу до пошти, музики, хмарним сервісами інші. Можна налаштувати Speed Dial 2, вибравши тему стиль і порядок відображення вкладок. Як бонус Speed Dial 2 «вміє» відстежувати активність в інтернеті. За бажання можна перевірити, скільки часу ви провели за комп’ютером.

Start.me

расширения для Google Chrome

Розширення також є стартовою сторінкою, яка виглядає як панель закладок з погодою, RSS-стрічкою новин, віджетами, часто відвідуваними сайтами та to-do-листом. Доступна функція поділитися сторінкою з колегами.

Pin Tab

бесплатные расширения для Google Chrome



Це плагін для автоматичного закріплення вкладок на основі URL-адреси. Сервіс дозволяє створювати або вимикати кілька правил, вказувати, куди помістити вкладку. Після оновлення розширення автоматично переміщує незакріплені вкладки.

Tabbie

расширения для Google Chrome

Розширення Google Chrome, за допомогою якого можна переглядати, оновлювати, активувати, шукати та додавати до вибраного, а також групувати відкриті вкладки доменів з єдиного інтерфейсу.

The Great Suspender

расширения для Google Chrome

Сервіс знижує навантаження на браузер, що забезпечує швидший пошук та роботу в інтернеті. Розширення зупиняє роботу вкладок, які неактивні протягом певної кількості часу. При цьому ви самостійно можете встановлювати цей час і задати налаштування під себе.

TabCloud

расширения для Google Chrome



Цей плагін призначений для того, щоб зберігати та відновлювати сесію за потреби. Також дозволяє синхронізувати відкриті вкладки між кількома пристроями.

 

Висновок

Порядок на робочому столі допомагає зосередитись на важливих питаннях і не відволікатися. За допомогою зручного розширення керування вкладками в Google Chrome ви будете оперативно знаходити потрібну інформацію, сайт та інші ресурси.

Завдяки оновленням розширення удосконалюються, тому зараз ви можете не просто впорядковувати робочий стіл, а й прописувати завдання, планувати час, відстежувати та аналізувати активність. І насамкінець, багато розширень мають яскравий та оригінальний дизайн, багато підказок, що робить робочий процес набагато цікавішим.

Хочете працювати з нами й отримувати максимальний результат від інтернет-реклами та просування?

Останні матеріали рубрики

Що таке SEO-копірайтинг і як він допомагає у просуванні...

SEO — це завжди про комплексну роботу, використання різних інструментів для досягнення найкращих результатів у просуванні...

Оператори пошуку Google та способи їх використання в роботі...

Для ефективнішого пошуку інформації існують спеціальні команди, які дозволяють виокремити потрібні дані, конкретизувати або...

Google завершив оновлення політики щодо спаму за березень 2024

Google завершив оновлення політики щодо спаму 20 березня 2024 року. Про це стало відомо на сторінці Google Search Status Dashboard Основне оновлення — Core...

Лінкбілдинг: що це таке та навіщо потрібно вашому сайту?

Для того, щоб сайт отримав топову позицію при ранжуванні на сторінці видачі результатів Google (SERP), SEO-спеціалісти вдаються до різних...

Підпишіться на нашу розсилку
Будьте в курсі останніх новин та спецпропозицій
Підписка на розсилку в Telegram
Залишились питання?
Наші експерти готові відповісти на них

 

Зв’яжіться за вказаним нижче телефоном з нашим менеджером або скористайтеся послугою «Зателефонуйте мені». Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

Виконують всі задачі, досягаючи кращих КРІ
Рекомендую Webpromo як надійних партнерів
Кратно зросли показники приросту органічного трафіку
Серед багатьох ми обрали Webpromo
Кожен в команді— майстер своєї справи
Ціную Webpromo за гнучкість
Команда Webpromo - це продовження нашого відділу маркетингу
Спокійний за просування своїх проєктів в інтернеті

Ми використовуємо cookie-файли для надання найбільш актуальної інформації.

Продовжуючи використовувати сайт, Ви погоджуєтесь з використанням файлів cookie.

Політика конфіденційності