Головна » Блог » Найкращі розширення VPN для Google Chrome. ТОП-7 у 2022 році

Найкращі розширення VPN для Google Chrome. ТОП-7 у 2022 році

27.10.2022

Редакція: Оля Сомова. Автор: Ольга Сомова


Щодня ми користується браузером Google Chrome, відвідуємо безліч ресурсів, не замислюючись, що інтернет фіксує всі наші дії. Щоб захистити власні дані, приховати деякі переходи або навпаки, зайти на сайт, який з якихось причин заборонений у регіоні, слід встановити VPN розширення. Що це таке, і як правильно завантажити плагін? Добірка найкращих VPN розширень для Google Chrome і корисні поради в цій статті.

Зміст:

Що таке VPN?

ТОП-7 розширень VPN для Google Chrome

Як завантажити розширення VPN?

Резюме

расширениz для Google Chrome



 

Що таке VPN?

VPN розширення для браузерів — це сервіс, який допомагає обійти блокування сайтів. Крім цього, він захищає трафік під час взаємодії з різними інтернет-ресурсами. 

Розширення ВПН закриває доступ за допомогою різних способів шифрування. Під час підключення у користувача змінюється IP-адреса або сервіс її приховує, тому відвідування залишається непоміченим. VPN Chrome розширення може бути безкоштовним або передбачати разову / абонентську плату.

Для чого потрібні VPN розширення для браузера? Перелічимо найпопулярніші ситуації:

  • Захист у загальнодоступних і незахищених мережах Wi-Fi.
  • Необхідність обійти законодавчі або географічні обмеження, встановлені в конкретній країні.
  • Захист особистих даних під час віддаленої роботи.
  • Виключення хакерських атак.

Мета інструменту VPN — захистити власні та корпоративні дані від передачі третім особам.

 

ТОП-7 VPN розширень для Google Chrome

Ми зібрали список найкращих VPN плагінів для Google Chrome. Як критерії вибору враховувалися зручність, автоматизація та вартість користування. 

Hola VPN 

расширения для Google Chrome

Одне з популярних розширень VPN для Chrome пропонує безкоштовну обмежену і преміум-версію. Для встановлення не потрібно реєструватися або створювати акаунт. Free-версія дає змогу розблокувати більшість сайтів на певну кількість часу.

Hotspot Shield Free

расширения для Google Chrome

Для користувачів з України це розширення Хром VPN дає повний безкоштовний доступ. Hotspot Shield позиціонує себе як найшвидший сервіс у світі за результатами тестування SpeedTest.

Розширення забезпечує з’єднання завдяки зашифрованому каналу між браузером Chrome і веб-сайтом за допомогою захищеної технології VPN. Hotspot Shield маскує реальну IP-адресу, щоб зробити пристрій анонімним.

VPN ZenMate

расширения для Google Chrome



Для безкоштовного під’єднання VPN розширення Chrome надає лише 4 країни (Німеччина, США, Румунія та Сінгапур). Після встановлення плагін запускається автоматично. Є пробний 7-денний період. Після цього потрібно придбати платну версію, яка обійдеться в $1.99. Тут уже можна буде вибрати локацію для підключення з 74 країн. Плагін доступний для смартфонів.

TunnelBear VPN 

расширения для Google Chrome

VPN розширення для браузера Chrome пропонує безкоштовний сервіс після реєстрації. Є обмеження за трафіком до 9990 Мбайт на місяць. Щоб отримати безлімітний доступ, потрібна платна підписка вартістю $3. Мобільний додаток можна завантажити на Android, iOS і macOS. Загалом, простий і зручний сервіс для захисту даних.

Touch VPN 

расширения для Google Chrome

Цілком безкоштовний плагін для Chrome з високим рівнем безпеки і без обмежень за трафіком. Після завантаження ВПН розширення вмикається автоматично. Додатково можна увімкнути вбудовану функцію блокування реклами. 

Windscribe

расширения для Google Chrome

У розширенні доступно близько 100 серверів у різних країнах світу. Сам Windscribe зареєстрований у Канаді. Є обмеження щодо трафіку — 10 Гб на місяць, один пристрій для підключення. Можна придбати платну версію за $4 і користуватися VPN розширенням для Chrome у безлімітному режимі. Серед переваг: високошвидкісне з’єднання з мережею, вбудований блокувальник реклами. Розширення блокує всю інформацію про місцезнаходження і приховує IP-адресу.

Nord VPN

расширения для Google Chrome



Якщо ви обираєте серед численних VPN Chrome, розширення Nord належить до преміум-класу з гарантованим захистом даних. При цьому є безкоштовний 30-ти денний період у форматі moneyback. Після цього — лише платна підписка вартістю $11.99. 

Nord VPN містить вбудований блокувальник шкідливих програм або сайтів, фішингових атак. Немає обмежень за пропускною здатністю або за типами трафіку. Доступне підключення до сервера більш ніж у 60 країнах.

 

Як завантажити розширення VPN?

Щоб завантажити VPN Chrome розширення і вибрати з них найзручніше, потрібно перейти в інтернет-магазин Google Chrome. Ви можете зробити це відразу в браузері.

Для цього натисніть значок трьох крапок у правому верхньому кутку, далі виберіть розділ «Інші інструменти» — «Розширення».

расширения для Google Chrome

Тут ви побачите всі плагіни, встановлені у вашому браузері. У лівому верхньому кутку натисніть на значок три смужки. 

Після цього внизу ліворуч ви побачите посилання «Відкрити веб-магазин Chrome».

расширения для Google Chrome

Натиснувши на нього, ви потрапляєте в магазин розширень. У пошуковому рядку впишіть назву необхідного сервісу або наберіть розширення ВПН для Хром, щоб побачити повний список. Далі — кнопка «Встановити»/«Додати в Chrome».

 

Резюме

Захист даних поступово виходить на перше місце в цифровому світі. Тому не дивно, що в інтернет-магазині Google можна знайти розширення Хром VPN на будь-який смак і гаманець. Однак пам’ятайте про безпеку та обирайте лише надійні сервіси. 

Хочете працювати з нами й отримувати максимальний результат від інтернет-реклами та просування?

Останні матеріали рубрики

Що таке вебаналітика та яку роль вона відіграє в оптимізації сайту?

Що таке вебаналітика та яку роль вона відіграє в...

Вебсайти давно перестали бути лише візитною карткою компаній. Зараз це потужний інструмент для залучення аудиторії та розвитку...

Надихаюча історія Марка Цукерберга. Чому можуть навчитись маркетологи?

Надихаюча історія Марка Цукерберга. Чому можуть навчитись...

Від звичайного студента до одного з найбагатших людей світу — як захоплення технологіями допомогло Марку Цукербергу досягти вершин?...

Що таке DDoS-атаки: вплив на SEO та рекламу, а також способи захиститися від кіберзловмисників

Що таке DDoS-атаки: вплив на SEO та рекламу, а також способи...

У цій статті розповідаємо, що таке DDoS-атаки, як їх вчасно розпізнати та мінімізувати негативні наслідки.

Що таке SEO-копірайтинг і як він допомагає у просуванні...

SEO — це завжди про комплексну роботу, використання різних інструментів для досягнення найкращих результатів у просуванні...

Підпишіться на нашу розсилку
Будьте в курсі останніх новин та спецпропозицій
Підписка на розсилку в Telegram
Залишились питання?
Наші експерти готові відповісти на них

 

Зв’яжіться за вказаним нижче телефоном з нашим менеджером або скористайтеся послугою «Зателефонуйте мені». Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

Виконують всі задачі, досягаючи кращих КРІ
Рекомендую Webpromo як надійних партнерів
Кратно зросли показники приросту органічного трафіку
Серед багатьох ми обрали Webpromo
Кожен в команді— майстер своєї справи
Ціную Webpromo за гнучкість
Команда Webpromo - це продовження нашого відділу маркетингу
Спокійний за просування своїх проєктів в інтернеті

Ми використовуємо cookie-файли для надання найбільш актуальної інформації.

Продовжуючи використовувати сайт, Ви погоджуєтесь з використанням файлів cookie.

Політика конфіденційності