Головна » Блог » Підсумки, плани та майбутнє Meta — Цукерберг представив квартальний звіт

Підсумки, плани та майбутнє Meta — Цукерберг представив квартальний звіт

02.05.2022

Редакція: Оля Сомова. Автор: Ольга Сомова


Наприкінці квітня засновник всесвіту Meta Марк Цукерберг у щоквартальному звіті про прибутки та збитки розповів про успіхи, а також плани корпорації. Незважаючи на те, що мети очікуваного прибутку не було досягнуто, команда не втрачає оптимізму, навпаки, визначила наступні напрямки на найближче майбутнє. Генеральний директор Meta планує уповільнити темпи деяких інвестицій та обговорив прогрес з Reels та метавсесвіту. Що чекає на Meta?

Итоги, планы и будущее Meta



 

Проблеми та причини невдач

Про деякі проблеми Цукерберг написав у пості на своїй сторінці Facebook у день презентації. Вони стосувалися запуску на платформі короткометражних відео. Він зазначив, що інструмент «наразі не так добре монетизується. Проте, ми досить оптимістичні у довгостроковій перспективі». Також причинами стали втрата сигналу через зміни Apple в iOS, уповільнення зростання електронної комерції та війна в Україні.

 

Що нового чекати від Meta?

Щоб впоратися з поточними завданнями, Meta планує використовувати три основні інвестиційні пріоритети для стимулювання зростання: відеоролики, реклама та метавсесвіт.

Платформа має намір активно використовувати штучний інтелект для ефективнішого впливу. Відеорекомендації, які будуть запропоновані штучним інтелектом, забезпечать користувачам цінний та актуальний контент, що спільно використовується на ресурсах компанії.

Функція коротких відеороликів Meta під назвою Reels, запущена у лютому 2022 року, має створити конкуренцію TikTok. Meta планує отримати вигоду з популярності відеоконтенту, покращивши рекомендації штучний інтелект.

Марк Цукерберг стверджує:

«Роліки вже становлять понад 20% часу, який люди проводять у Instagram. Відео загалом становить 50% часу, який люди проводять на Facebook, і Reels також швидко зростає».

 

Майбутнє Meta

Meta будує нову платформу навколо віртуальної та доповненої реальності. Цукерберг розповів про плани щодо запуску нової платформи соціальних мереж, відомої як Horizon, наприкінці цього року.

Horizon буде працювати з платформами віртуальної реальності, такими як Quest, що належить Meta, і включатиме як розважальні заходи, такі як ігри, так і варіанти використання для роботи.

 

Також читайте інші новини у блозі Webpromo:

Та підписуйтесь на наш Telegram-канал про маркетинг.

Хочете працювати з нами й отримувати максимальний результат від інтернет-реклами та просування?

Останні матеріали рубрики

Що таке SEO-копірайтинг і як він допомагає у просуванні...

SEO — це завжди про комплексну роботу, використання різних інструментів для досягнення найкращих результатів у просуванні...

Оператори пошуку Google та способи їх використання в роботі...

Для ефективнішого пошуку інформації існують спеціальні команди, які дозволяють виокремити потрібні дані, конкретизувати або...

Google завершив оновлення політики щодо спаму за березень 2024

Google завершив оновлення політики щодо спаму 20 березня 2024 року. Про це стало відомо на сторінці Google Search Status Dashboard Основне оновлення — Core...

Лінкбілдинг: що це таке та навіщо потрібно вашому сайту?

Для того, щоб сайт отримав топову позицію при ранжуванні на сторінці видачі результатів Google (SERP), SEO-спеціалісти вдаються до різних...

Підпишіться на нашу розсилку
Будьте в курсі останніх новин та спецпропозицій
Підписка на розсилку в Telegram
Залишились питання?
Наші експерти готові відповісти на них

 

Зв’яжіться за вказаним нижче телефоном з нашим менеджером або скористайтеся послугою «Зателефонуйте мені». Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

Виконують всі задачі, досягаючи кращих КРІ
Рекомендую Webpromo як надійних партнерів
Кратно зросли показники приросту органічного трафіку
Серед багатьох ми обрали Webpromo
Кожен в команді— майстер своєї справи
Ціную Webpromo за гнучкість
Команда Webpromo - це продовження нашого відділу маркетингу
Спокійний за просування своїх проєктів в інтернеті

Ми використовуємо cookie-файли для надання найбільш актуальної інформації.

Продовжуючи використовувати сайт, Ви погоджуєтесь з використанням файлів cookie.

Політика конфіденційності