Головна » Блог » YouTube запускає короткі відео Shorts з можливістю онлайн-покупок

YouTube запускає короткі відео Shorts з можливістю онлайн-покупок

14.02.2022

Редакція: Оля Сомова. Автор: Ольга Сомова


Відеохостинг планує інвестувати у запуск коротких відеороликів Shorts. Також під відео користувача буде доступна функція покупки. Які інструменти планують запроваджувати на платформі YouTube найближчим часом?

YouTube Shorts



YouTube буде наголошувати на коротких відеороликах Shorts з можливістю покупки відразу на платформі. Цю функцію під час прямої трансляції YouTube тестував ще у листопаді 2021 року напередодні Чорної п’ятниці. Якщо відео було реклама товару, то користувач міг оформити замовлення не виходячи межі видеохостинга. Тоді функцію реалізували до святкового шопінг-тижня у рамках програми Holiday Stream and Shop.

За допомогою відео з можливістю покупки користувачі можуть купувати товари з тегами у відео своїх кумирів, інфлюєнсеров. Покупки в режимі реального часу пропонують глядачам інтерактивне середовище, в якому вони можуть спілкуватися зі творцями, поки вони пропонують нові продукти, представляють ексклюзивні пропозиції або обговорюють останні покупки.

Як стверджують представники YouTube, вони працюють над тим, щоби розширити можливості.

Ми продовжуємо інвестувати в наші численні формати: короткометражки, прямі трансляції та відео на запит (VOD). А найближчими місяцями ми додамо ще більше можливостей для взаємодії та монетизації у всіх трьох форматах.

Короткі відео Shorts можна буде редагувати різними способами та залишати коментарі. Автори зможуть відповідати користувачам за допомогою відеоролика. Крім цього, коментарі можна буде сортувати з прив’язкою до певного тимчасового фрагменту відео. Короткометражні ролики набирають величезної популярності. Про запуск такого формату вже заявили на платформі Facebook.

Також YouTube планує використовувати у майбутньому NFT, оскільки бачить потенціал ринку криптовалюти. Щодня YouTube вивчає додаткові інструменти Метавсесвіту, щоб покращити відеохостинг та зробити його зручнішим та якіснішим.

 

Також читайте інші новини у блозі Webpromo:

Та підписуйтесь на наш Telegram-канал про маркетинг.

 

Хочете працювати з нами й отримувати максимальний результат від інтернет-реклами та просування?

Останні матеріали рубрики

Що таке SEO-копірайтинг і як він допомагає у просуванні...

SEO — це завжди про комплексну роботу, використання різних інструментів для досягнення найкращих результатів у просуванні...

Оператори пошуку Google та способи їх використання в роботі...

Для ефективнішого пошуку інформації існують спеціальні команди, які дозволяють виокремити потрібні дані, конкретизувати або...

Google завершив оновлення політики щодо спаму за березень 2024

Google завершив оновлення політики щодо спаму 20 березня 2024 року. Про це стало відомо на сторінці Google Search Status Dashboard Основне оновлення — Core...

Лінкбілдинг: що це таке та навіщо потрібно вашому сайту?

Для того, щоб сайт отримав топову позицію при ранжуванні на сторінці видачі результатів Google (SERP), SEO-спеціалісти вдаються до різних...

Підпишіться на нашу розсилку
Будьте в курсі останніх новин та спецпропозицій
Підписка на розсилку в Telegram
Залишились питання?
Наші експерти готові відповісти на них

 

Зв’яжіться за вказаним нижче телефоном з нашим менеджером або скористайтеся послугою «Зателефонуйте мені». Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

Виконують всі задачі, досягаючи кращих КРІ
Рекомендую Webpromo як надійних партнерів
Кратно зросли показники приросту органічного трафіку
Серед багатьох ми обрали Webpromo
Кожен в команді— майстер своєї справи
Ціную Webpromo за гнучкість
Команда Webpromo - це продовження нашого відділу маркетингу
Спокійний за просування своїх проєктів в інтернеті

Ми використовуємо cookie-файли для надання найбільш актуальної інформації.

Продовжуючи використовувати сайт, Ви погоджуєтесь з використанням файлів cookie.

Політика конфіденційності