Головна » Блог » 5 лід-магнітів, які доповнять воронку продажів

5 лід-магнітів, які доповнять воронку продажів

13.06.2022

Редакція: Катя Лифиренко. Автор: Катерина Ліфиренко


Якщо ви продаєте складний або дорогий продукт, який не можна купити в один клік, лід-магніт відмінно впишеться у вашу воронку продажів і доповнить маркетингову стратегію. Це допоможе завоювати довіру користувачів та сформувати лояльність до бренду ще до здійснення покупки. Лід-магніт – це ефективний спосіб залучення лідів. Користувачі охотніше залишатимуть свої контакти, якщо натомість їм щось запропонувати. У цій статті ми поділимося прикладами лід-магнітів, які збільшать ефективність рекламних кампаній.

Зміст:

1. Що таке лід-магніт?

2. Приклади лід-магнітів

3. Висновки

Лид-магнит



Що таке лід-магніт?

Лід-магніт — це безкоштовна та корисна пропозиція для клієнта, яку він може отримати, залишивши свої контактні дані (телефон, e-mail).

Важливо щоб лід-магніт мав цінність, вирішував проблему клієнта та був доступний для швидкого використання. Перш ніж приступити до створення пропозиції подумайте, чого потребують ваші клієнти, це може бути подарунок, знижка, або вирішення конкретного завдання. Подбайте про те, щоб лід-магніт було зручно отримати і надалі його використовувати. Якість пропозиції має бути на вищому рівні, ви повинні продемонструвати клієнтам свою авторитетність та експертність. Це допоможе сформувати довіру користувачів до вашого бренду.

Приклади лід-магнітів

Існує безліч типів лід-магнітів, ми склали список найбільш популярних та ефективних:

1. Чек-листи та списки

Це чудовий спосіб надати клієнту необхідну інформацію у зручній формі. Чек-листи легко створювати маркетологам та комфортно читати користувачам. Напишіть своїм потенційним клієнтам покроковий план дій для вирішення конкретного завдання. Ви можете запропонувати список рекомендацій або набір корисних інструментів.

Лид-магнит

2. Вебінари

Вебінари та онлайн-зустрічі дають можливість познайомитися та поспілкуватися зі своїми потенційними клієнтами. Цей лід-магніт чудово підходить для побудови відносин, демонстрації досвіду та професіоналізму широкому колу людей. Крім того, певний відсоток відвідувачів вебінару конвертується у продажі, оскільки люди схильні зробити покупку після живої навчальної презентації. Команда Webpromo регулярно бере участь у вебінарах та конференціях. Важливо ретельно підготуватися, виступи спікерів мають нести в собі цікаву та корисну інформацію, доповніть свою презентацію унікальними порадами, про які ваша аудиторія ще не чула та не забудьте про рубрику “Питання та відповіді”.

Лид-магнит



3. Безкоштовна пробна версія

Якщо ви продаєте digital-продукти чи послуги, запропонуйте користувачам “протестувати” їх безкоштовно. Ви можете надати пробний період або безкоштовну версію. Наприклад, школи англійської часто пропонують своїм учням пройти перший урок безкоштовно. Це допоможе клієнтам познайомитися з продуктом та сформувати лояльність до бренду.

Лид-магнит

4.Навчальні відео

Використовуйте навчальні відео як лід-магніт, щоб розповісти користувачами про свій продукт. Підготуйте корисний контент у форматі відеоуроку, який допоможе вирішити проблему клієнта. Наприклад, якщо ви продаєте курси, ви можете запропонувати користувачеві ознайомитись з невеликим відеороликом, у якому спікер пропонує інструкцію до вирішення певного завдання. Таким чином, ви продемонструєте продукт у ділі та будете корисні своїм клієнтам.

Лид-магнит



5. Конкурси та гівевеї

Проведення різноманітних конкурсів сприяє збільшенню залучення користувачів та впізнаваності бренду. Важливо продумати етапи конкурсу та зробити всі умови максимально прозорими. Наприклад, ви можете розіграти серед своєї аудиторії знижку на послугу або продумати особисті подарунки учасникам.

Лид-магнит

Висновки:

Продумані та корисні лід-магніти допоможуть вам вибудувати довірливі стосунки з потенційними клієнтами та збільшити лояльність до бренду. Це покращить ефективність рекламних кампаній та позитивно вплине на коефіцієнт конверсій. За допомогою лід-магнітів можна збирати дані для повторної комунікації з клієнтами, наприклад, за допомогою email-розсилок.

 

Також читайте інші статті в блозі Webpromo:

І підписуйтеся на наш Telegram-канал про маркетинг.

Хочете працювати з нами й отримувати максимальний результат від інтернет-реклами та просування?

Останні матеріали рубрики

Оператори пошуку Google та способи їх використання в роботі...

Для ефективнішого пошуку інформації існують спеціальні команди, які дозволяють виокремити потрібні дані, конкретизувати або...

Google завершив оновлення політики щодо спаму за березень 2024

Google завершив оновлення політики щодо спаму 20 березня 2024 року. Про це стало відомо на сторінці Google Search Status Dashboard Основне оновлення — Core...

Лінкбілдинг: що це таке та навіщо потрібно вашому сайту?

Для того, щоб сайт отримав топову позицію при ранжуванні на сторінці видачі результатів Google (SERP), SEO-спеціалісти вдаються до різних...

Як підприємствам з України досягти успіху на польському ринку: маркетингові поради

Як підприємствам з України досягти успіху на польському...

Проаналізувавши отриманий завдяки Програмі досвід, було сформульовано практичні поради для підприємців, які планують працювати на...

Підпишіться на нашу розсилку
Будьте в курсі останніх новин та спецпропозицій
Підписка на розсилку в Telegram
Залишились питання?
Наші експерти готові відповісти на них

 

Зв’яжіться за вказаним нижче телефоном з нашим менеджером або скористайтеся послугою «Зателефонуйте мені». Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

Виконують всі задачі, досягаючи кращих КРІ
Рекомендую Webpromo як надійних партнерів
Кратно зросли показники приросту органічного трафіку
Серед багатьох ми обрали Webpromo
Кожен в команді— майстер своєї справи
Ціную Webpromo за гнучкість
Команда Webpromo - це продовження нашого відділу маркетингу
Спокійний за просування своїх проєктів в інтернеті

Ми використовуємо cookie-файли для надання найбільш актуальної інформації.

Продовжуючи використовувати сайт, Ви погоджуєтесь з використанням файлів cookie.

Політика конфіденційності